top of page

Predstavitev knjigeNekdanja Sanjska ženska Miša Margan Kocbek je te dni javnosti predstavila svoj prvi roman – ljubeznesko kriminalko Mesto prevar, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga. Miša je izid knjige pospremila s številnimi dogodki, kjer je predstavila celotno ekipo in zgodbo glavne junakine Emilje, ki že postaja ljubljenka bralk in bralcev.

Po uspešni predstavitvi romana, ki ga je imela v Mariboru pred začetkom poletja, je z ostalimi bralci svojo izkušnjo s pisanjem knjige delila tudi po drugih večjih mestih. Po Mariboru se je odzvala še vabilu in Mesto prevar predstavila še v knjigarni Konzorcij v Ljubljani in v knjigarni Mladinske knjige v Izoli.


“Pisanje je nekaj, kar počnem že vrsto let in vedno sem imela željo, da napišem svojo knjigo. Po udeležbi v resničnostnem šovu leta 2005 so me številni nagovarjali, da bi napisala svojo knjigo, v kateri bi podala svoje izkušnje z nastopom na televiziji in se dotaknila tudi mojega življenja. Po nekaj straneh sem ugotovila, da me tovrstno pisanje tega žanra ne izpolnjuje. Da ne želim biti še ena od slovenskih estradnic, ki bi imele svojo »avtobiografijo«. Nato me je odneslo drugam in zajadrala sem v prve vrstice fikcijskega romana. Prve vrstice so tako nastale pred več kot desetimi leti z začetno ljubezensko zgodbo in se končale nedavno, z napeto kriminalko,” je na predstavitvi zaupala Miša, ki je knjigo predstavila v družbi stand up komičarke Martine Ipša.


Video napovednik knjige

Na samih predstavitvah pa so si obiskovalci lahko ogledali tudi prav poseben video napovednik, ki ga je avtorica ustvarila, da bi z njim nagovorila tudi bralce, ki so vešči sprmeljanja internetnih vsebin.

Priporočamo branje
Aktualni zapis
Arhiv
Besede
Sledite Mestu prevar
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page