top of page

Skrivnostna junakinja


Dobre filmske zgodbe nastajajo po knjigah in kako te filmska zgodba pritegne?


Mesto prevar je ljubezenska kriminalka, ki bo zagotovo pritegnila vsakega bralca in zasluži si nekaj več…


Zadnje čase, sem v svojem delu sodelovala s čudovitimi ljudmi in nisem mogla ubežati misli, ki je v vrela v meni.

Kaj če bi naredili trailer…?

Prvi krajši video napovednik same knjige? Tega še v Sloveniji ni bilo in s tem bi najlažje v najkrajšem času približali in podali vsebino knjige tudi njenim bralcem.

Idejo sem prestavila ekipi Šviglo production. Luka, ki je znan po tem, da ustvarja krasne filmčke, je bil takoj za. Kljub temu, da še ni prebral Mesta prevar. Dobila sva se, si pisala, pripovedovala sem mu zgodbo, zaplete, skrivnosti… vse, da bi lažje dojel bistvo knjige. In ko je bil scenarij spisan, je sledilo stestavljanje ekipe.


Potrebovala sem glavna junaka, ki bosta prepričljiva. In tako sem se spomnila na dolgoletno prijateljico Tino Gaber. Tina mi je bila točno ta, ki lahko upodobi mojo glavno junakinjo Emilijo. Njen fant Klemen, pa je prevzel vlogo Grega. Starst, energija, vse to, kar kot par imata in kar sem želela tudi v kratkem filmčku. Tina je velika ljubiteljica mode, hedonistka in ženska, ki je v svojem izobraževanju prehodila precej stopnic. Vesela sem bila, da sta pristala na zanimiv izziv in mojima junakoma posodila podobe.

Kljub vsemu, pa bomo napovednik zavili v svoje tančice, da bo podoba glavnih junakov še vedno v domeni vsakega bralca. Junakom v knjigi smo dali le detajle in jih na ta način oživeli v realnost.


Ob ljubezni pa so v ospredju knjige prevare, laži in spletke. Kdo bo žrtvoval ljubezen za svjo srečo. Kdo bo pripravljen moriti in kdo bo pripravljen na kocko postaviti vse za dosego svojih ciljev?

Mislim, da vam preveč vsebine ne smem izdati, mi bo pa zato v večje veselje, da vam predstavim nekaj utrinkov iz samega snemanja našega trailerja – napovednika za knjigo.


Priporočamo branje
Aktualni zapis
Arhiv
Besede
Sledite Mestu prevar
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page