top of page

Kako se je začelo?


Pisanje je nekaj, kar počnem že vrsto let in vedno mi je bila velika želja, da napišem svojo knjigo. Leta 2005, ko sem bila še »Sanjska ženska«, so me številni nagovarjali, da bi napisala svojo knjigo, v kateri bi podala svoje izkušnje z resničnostnimi šovi. In res sem jo začela pisati. Zvezde resničnostnih šovov, sem ji nadela ime a je nikoli dokončala. Takrat so bile knjige estradnikov v porastu. Damjan Murko je imel svojo, Urša Čepin, prišla je Kešpička, Salome je napisala knjigo... in še bi se morda našla kakšna, ki sem jo spregledala. Pisala sem in spisala nešteto vrstic, ko sem ugotovila, da me to ne izpolnjuje. Da ne želim biti še ena od slovenskih zvezdnic, ki bi imele svojo »avtobiografijo«.

Nato sem zajadrala v prvo poglavje fikcijskega romana. Prve vrstice so tako nastale pred desetimi leti in se končale nedavno. V tistem trenutku nisem točno vedela kakšna bo zgodba. Ali bo glavna akterka Emilja postala super zvezdnica, ki bo čez dan delala v policijski postaji in ponoči lovila zmikavte. Potem sem pisanje opustila vse do lanskega poletja.

Vmes sem postala mamica hčerkici Kiani, ki je moja velika sreča in ljubezen. Pa tudi poročila sem se. Ob moji strani je že deset let Gorazd, ki verjetno ne bo navdušen, ko bo izvedel, da sem knjigo pisala v vseh prostih trenutkih, ko bi morala delati druge stvari. Ampak tako je pač v življenju. Včasih iz spontane stvari nastanejo najlepše zgodbe.


V okviru dogodka Klub 466, ki sem ga povezovala v Mariboru (med svojim delom namreč vodim številne prireditve na našem koncu in sodelujem pri različnih eventih namenjenih modi, lepoti, ženskam), dobila navdih, da končam svoje začetno delo. V času poletja 2016 je tako nastal prvi del mojega romana – Mesto prevar (ki je mešanica akcije, kriminalke in ljubezenske zgobde). Fikcijska zgodba, ki bo bralca popeljala v lahkotno branje in ga pritegnila. No vsaj upam tako.

Več pa vam razkrijem v naslednjem blogu.

Miša


Priporočamo branje
Aktualni zapis
Arhiv
Besede
Sledite Mestu prevar
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page